Circle of Light

Bij veranderingen, herstel, etc. kan het voor het dier erg prettig zijn om een steuntje in de rug te krijgen. Ik wil dit geven in wat ik noem de Circle of Light.

Dit houdt in dat ik elke dag, voor de periode van een maand, een dier meeneem in deze Circle en het energie stuur. Een kort maar krachtig moment, waar noch het dier noch de eigenaar iets voor hoeven doen. Het resultaat kan zijn dat dieren zich lekkerder in hun vel voelen, toegankelijker worden en sneller herstellen. Mocht je dit als eigenaar om wat voor reden ook niet willen, dan kan je dat aangeven en zal je wens worden gerespecteerd.

Houdt er wel rekening mee dat het steuntje in de rug alleen kan helpen als het dier daar ook daadwerkelijk wat voor voelt. Het kan zo zijn/haar redenen hebben om het op dit moment niet te aanvaarden.

Wist je trouwens dat is aangetoond dat mensen waarvoor gebeden wordt (mensen ontvangen positieve energie) sneller herstellen dan mensen waarvoor dit niet gebeurt?

Mocht daar behoefte aan zijn, en soms is het zelfs wenselijk, dan kan ook de eigenaar in de Circle worden meegenomen.

Het is prettig om met een echte foto te werken, dus als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dan verzoek ik je een foto toe te zenden. Deze krijg je uiteraard na de maand terug.


<-- Vorige     Volgende -->