Enige reacties van cursisten

Heel apart te merken dat het eigenlijk vanzelf gaat als je je ervoor openstelt. Leuke cursus, praktisch, zonder poespas, to the point.

Leuke cursus. Veel geleerd. Leren omgaan met communicatie met dieren: wat hoor/zie/voel ik en hoe moet ik dat vertalen. Iedereen kan er wat van leren. Niet alleen over de dieren maar ook in het omgaan met mensen. Afwisseling theorie/praktijk was goed. Van te voren niet kunnen bedenken dat de puzzelstukjes zo in elkaar passen. Leuke/fijne cursus. Fijn dat er ruimte is om ervaringen uit te wisselen. Dat is ook het leuke met een kleine groep. Heel leerzaam.

Fijn dat de groep klein is. Zo is er veel tijd om ervaringen uit te wisselen en is er aandacht voor iedereen.

Goed verzorgde cursus. Heel toepasbaar, basic en duidelijk.

Heel erg leuke cursus. Er wordt duidelijk verteld hoe je met dingen om moet gaan. Bedankt voor de leuke dingen en het inzicht dat je hebt gegeven.

Goede cursus, de tijd wordt goed benut. Iedereen kan zijn verhaal goed kwijt. Je krijgt waar voor je geld. Ik heb er een fijn gevoel bij.

Nogmaals bedankt voor 2 leerzame, maar ook gezellig dagen. Ik vond het waanzinnig leuk.

Erg leuke en leerzame cursus. Vooral om te zien dat je dat in je hebt. En dat iedereen dat op een andere manier ervaart.

Ik zal de cursus aanbevelen omdat dit zeker een bijdrage is om je dieren en andere dieren beter te begrijpen en er beter mee om te gaan. Het was een supercursus en ook de sfeer was super. Bedankt voor de geslaagde cursus. En ook bedankt namens mijn kanjers, want die hebben nu en baasje dat hun beter begrijpt!

Leuke ontspannen sfeer. Praktisch gerichte oefeningen. Goede en eenvoudige uitleg, rekening gehouden met de ervaring en achtergronden van iedereen. Veel gelachen! Heel belangrijk. Het werken in een kleine groep met alle tijd voor individuele vragen en de gezelligheid spraken me erg aan.

Bedankt:

- voor de onwijs gave lessen

- voor alle geduld

- dat je ons baasje hebt veranderd!

- voor alle advies

De persoonlijke aandacht, de openheid en het respect spreken het meest aan. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en het is bijzonder om dit met een aantal fijne medecursisten te kunnen delen. Ik heb erg veel geleerd, waarvoor ik je wil bedanken.

Goede cursus in een vertrouwde en veilige omgeving, met ruimte en respect voor het individu.

Dank je voor het delen van je kennis en je dieren. Ik heb het erg bijzonder gevonden.

Twee waardevolle zaterdagen. Goede sfeer. Alle ruimte om ervaringen te bespreken. Veel van elkaar kunnen leren. Veel van de dieren geleerd.


<-- Vorige     Volgende -->