De mogelijkheden

Als je graag wilt dat ik een gesprek met je dier heb, doorloop dan de volgende stappen.

Stap 1.

Om te beginnen maak je een keuze uit de volgende 4 gespreksmogelijkheden:

Consult 1
Als je wat algemene dingen van je dier wilt weten - bijvoorbeeld of hij gelukkig is, de kleur van de stal hem aanstaat, of zij wel lekker in haar velletje steekt en het naar zijn/haar zin heeft bij jou - dan is dit een geschikt consult; het biedt niet de mogelijkheid om diep op zaken in te gaan.

Dit consult bestaat uit een contact met je dier, een geschreven verslag per mail en het per mail beantwoorden van vragen/opmerkingen naar aanleiding van het verslag.
Duur: ca. 90 minuten.

Consult 2
Dit consult biedt de mogelijkheid om diep(er) in te gaan op wat je wilt weten over/van je dier of over problemen met gedrag, gezondheid, e.d.. Of je weet dat je dier ziek is en wilt hem voorbereiden op een bepaalde behandeling, misschien wil je zelfs zijn toestemming. Indien van toepassing wordt gedurende het contact ook een bodycheck gedaan. Dit, in combinatie met het contact, levert waardevolle informatie op.

Van dit gesprek wordt een verslag gemaakt met - indien van toepassing - een behandeladvies. Een dergelijk advies kan bestaan uit (een combinatie van):
1. Bach-bloesemtherapie
2. visualisatietherapie (Da Silva Ultramind ESP system)
3. TTeam
4. massage
5. advies met betrekking tot gedrag, voeding en beweging

Dit consult bestaat uit een uitgebreid contact met je dier, een geschreven verslag inclusief behandeladvies per mail en het telefonisch bespreken van het advies of het beantwoorden van vragen/opmerkingen naar aanleiding van het verslag.
Duur: ca. 135 minuten.

Consulta 2a
Indien je dit wilt, kan er na de behandelingsperiode een controlegesprek met je dier worden gehouden. Ook hiervan krijg je een verslag.

Consulta 3
Als je binnen 2 maanden na mijn contact met jouw dier nog een vraag voor hem hebt of je wilt haar graag nog iets laten weten, dan zal ik een kort contact met je dier hebben. Hier krijg je een kort verslag van.


Stap 2.

Je vult het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en stuur een foto mee.
Specificaties foto: het dier alleen en bij voorkeur in zijn geheel.


Stap 3.

Je ontvangt van mij een factuur. Nadat deze factuur is voldaan, wordt de aanvraag ingepland. Afhankelijk van de bereidwilligheid van het dier en de drukte in de praktijk duurt het 1 à 2 weken voor je het verslag per mail ontvangt.


Ik werk het liefst op afstand, alleen al vanwege het simpele feit dat zodra ik in je huis kom je dier ander gedrag zal gaan vertonen. In specifieke gevallen is het in overleg mogelijk dat ik een huisbezoek afleg. Vooraf ontvang ik dan toch graag een foto van het dier, zodat ik mij goed en op mijn manier kan voorbereiden.

Tarieven
Voor tarieven klik hier.

Disclaimer:

Ik heb geen veterinaire of medische opleiding gevolgd. Alle kennis die ik hiervan heb, heb ik opgedaan in de praktijk, door me te verdiepen in voorkomende zaken en door zelfstudie.
Mijn sterke kant zit 'm in het kunnen communiceren met dieren, mijn talenten (heldervoelend en helderwetend) en mijn empatisch vermogen.

Gebruik de door je dier aangedragen medische punten als ruggesteun (niet meer of minder!) bij je gesprekken met je dierenarts (je dier weet maar al te goed wat het voelt, maar heeft ook geen medische opleiding gehad).

Ik adviseer je om bij problemen ook een (holistisch) dierenarts te consulteren.


<-- Vorige     Volgende -->