Ervaringen uit de praktijk

Hier tref je een aantal ervaringen uit mijn praktijk aan, zodat je een idee krijgt van wat er mogelijk is met intuïtieve communicatie met dieren. In verband met de privacy zijn in sommige gevallen de namen gefingeerd.


Melle - paard

Het verhaal van Melle gaat over een 2-jarige merrie dat, toen ik voor het eerst contact met haar had, meer dood dan levend was. Gelukkig is het weer helemaal goed gekomen!
Wil je het verhaal van Melle lezen, klik hier.


Gizmo - paard. Afscheid van een vriend

Het was zover. Met Gizmo ging het af en aan niet goed. Met een sms vroeg mijn vriendin of ik hem nog kon helpen, maar Gizmo was er duidelijk over: zijn lichaam kon niet meer. De tijd om afscheid te nemen was daar. De avond voor hij stierf, gaf hij mij de woorden door, als ook de lay-out, voor een gedicht voor mijn vriendin, als blijk van dank voor hun mooie tijd samen.

Gizmo vindt het belangrijk dat ik baasjes laat weten dat ik dieren zowel voor als na hun overgaan, kan begeleiden en mensen kan helpen in het proces daar naar toe en nadien. Zowel Gizmo als mijn vriendin hebben dan ook toestemming gegeven het gedicht met u te delen.

Klik hier om het gedicht te kunnen lezen.


Max - hond

Het leven van Max liep ten einde, maar zijn vrouwtje wilde graag weten of hij er al aan toe was om over te gaan. Een ontroerend contact.
Wil je het verhaal van Max lezen, klik hier.


Snowy - kat

Snowy was al overleden, maar zijn verzorgster wilde graag weten of ze het allemaal goed had gedaan.
Wil je het verhaal van Snowy lezen, klik hier.


Cooper - paard

Cooper is een paard dat in de Verenigde Staten woont. Het verhaal van Cooper gaat over de toekomstdroom van een dier dat werkelijkheid wordt!
Wil je het verhaal van Cooper lezen, klik hier.


Sergio - hond

Wat begrip al niet kan doen. Sergio is een hondje dat uit een dodenstation was gered. Eenmaal in Nederland had hij een fijn huis, maar ging hij wel meer en meer moeilijk doen tegen het bezoek van zijn vrouwtje. Door een contact met Sergio begreep het vrouwtje de reden van zijn gedrag en verbeterde dit ook.
Wil je het verhaal van Sergio lezen, klik hier.


Morgan & Bella - paarden

Door een traumatische ervaring werd Morgan steeds minder prettig in de omgang. Ze sloeg haar stal kapot en gedroeg zich vreselijk naar Bella, het andere paard van hun vrouwtje. Met behulp van visualisatie gaan Morgan & Bella nu als vriendjes door het leven.
Wil je het verhaal van Morgan & Bella lezen, klik hier.


Casper - kat

Deze spaanse kat is dol op zijn baasje. Zijn baasje is echter vaak in het buitenland en hoewel Casper dan niet alleen is, wilde hij wel graag weten of Casper het niet fijn zou vinden om een vriendje te hebben.
Wil je het verhaal van Casper lezen, klik hier.


<-- Vorige     Volgende -->